Despre mine

 Cele cateva cuvinte de mai jos reprezinta motivatia pentru care am realizat acest sit si sper sa fie, daca nu neaparat o tema de reflectie, atunci macar o picatura de liniste in oceanul de “zgomot” care ne inconjoara.

Organisme, organizatii, agentii, state si guverne lupta impreuna pentru combaterea criminalitatii in general si a drogurilor in principal. Pana aici, nimic nou!

Toata lumea ignora insa un alt tip de drog, de care noi romanii am fost “feriti” bine inainte de ‘89, si anume TELEVIZORUL! Incercati sa va aduceti aminte in cate dupa-amieze v-ati propus sa faceti ceva (util sau nu) si ati sfarsit tot in fata televizorului, cu telecomanda in mana.

Este foatre greu sa rezisti dupa atatia ani de privatiuni, dar mai ales in fata unei oferte atat de bogate! Bogate, dar nu tocmai “sanatoase”. Amintim aici numai violenta din filme si jurnalele de stiri, telenovelele, emisiunile de umor produse de trupe de o calitate indoielnica si o parte din asa-zisele emisiuni de concurs. Toate acestea reduc calitatea creierului la a fi doar o “umplutura a capului” si culmea, produc audiente record. Asta spune ceva despre gradul de cultura la care ne aflam ca natie, precum si despre preocuparile noastre extraprofesionale.

De aceea,  imi propun, prin intermediul acestui sit, sa “sparg monotonia” care ne mai inconjoara uneori si sa promovez explorarea unor domenii interesante (zic eu), atat prin cele publicate aici cat si prin legaturile recomandate catre situri atent selectate, ce pot bucura ochiul sau spiritul, dupa caz.

Si, pentru a concluziona, va indemn in incheiere, parafrazandu-l pe un “mare ganditor” modern:

[Pagina start] [Istorie] [Heraldica] [Muzee de istorie] [Legaturi utile] [Despre mine]